|
|
|
|
LEADER |
01262naa a2200313 i 4500 |
001 |
acta73044 |
005 |
20230222135636.0 |
008 |
210715s2018 hu o 1|| eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-589-1
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Bartal Attila
|
245 |
1 |
0 |
|a Lipopeptide profiling of a Bacillus amyloliquefaciens strain extract by hplc-hrms technique
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Bartal Attila
|
260 |
|
|
|a University of Szeged Faculty of Agriculture
|b Hódmezővásárhely
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 113-114
|
490 |
0 |
|
|a Wellmann International Scientific Conference
|
650 |
|
4 |
|a Természettudományok
|
650 |
|
4 |
|a Kémiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Biológiai tudományok
|
695 |
|
|
|a Kémia - előadáskivonat, Mikrobiológia - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Rakk Dávid
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Manczinger László
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Shine Kadaikunnan
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Alharbi Naiyf S.
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Khaled Jamal M.
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Vágvölgyi Csaba
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Szekeres András
|e aut
|
711 |
|
|
|a Wellmann International Scientific Conference (16.)
|c Hódmezővásárhely
|d 2018
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/73044/1/wellmann_abstracts_2018_113-114.pdf
|z Dokumentum-elérés
|