Lipopeptide profiling of a Bacillus amyloliquefaciens strain extract by hplc-hrms technique

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Bartal Attila
Rakk Dávid
Manczinger László
Shine Kadaikunnan
Alharbi Naiyf S.
Khaled Jamal M.
Vágvölgyi Csaba
Szekeres András
Testületi szerző: Wellmann International Scientific Conference (16.)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2018
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference
Kulcsszavak:Kémia - előadáskivonat, Mikrobiológia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/73044
LEADER 01262naa a2200313 i 4500
001 acta73044
005 20230222135636.0
008 210715s2018 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-589-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Bartal Attila 
245 1 0 |a Lipopeptide profiling of a Bacillus amyloliquefaciens strain extract by hplc-hrms technique  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Bartal Attila 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2018 
300 |a 113-114 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Kémiai tudományok 
650 4 |a Biológiai tudományok 
695 |a Kémia - előadáskivonat, Mikrobiológia - előadáskivonat 
700 0 1 |a Rakk Dávid  |e aut 
700 0 1 |a Manczinger László  |e aut 
700 0 1 |a Shine Kadaikunnan  |e aut 
700 0 1 |a Alharbi Naiyf S.  |e aut 
700 0 1 |a Khaled Jamal M.  |e aut 
700 0 1 |a Vágvölgyi Csaba  |e aut 
700 0 1 |a Szekeres András  |e aut 
711 |a Wellmann International Scientific Conference (16.)  |c Hódmezővásárhely  |d 2018 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/73044/1/wellmann_abstracts_2018_113-114.pdf  |z Dokumentum-elérés