Effect of high pressure treatment on physical properties of raw meat batter

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Visy Anna
Csonka Judit
Hidas Karina
Friedrich László
Jónás Gábor
Testületi szerző: Wellmann International Scientific Conference (16.)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2018
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/73035
LEADER 01101naa a2200265 i 4500
001 acta73035
005 20230222155524.0
008 210714s2018 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-589-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Visy Anna 
245 1 0 |a Effect of high pressure treatment on physical properties of raw meat batter  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Visy Anna 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2018 
300 |a 97 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat 
700 0 1 |a Csonka Judit  |e aut 
700 0 1 |a Hidas Karina  |e aut 
700 0 1 |a Friedrich László  |e aut 
700 0 1 |a Jónás Gábor  |e aut 
711 |a Wellmann International Scientific Conference (16.)  |c Hódmezővásárhely  |d 2018 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/73035/1/wellmann_abstracts_2018_097.pdf  |z Dokumentum-elérés