Different attitudes towards national and European food quality labels in Hungary

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Török Áron
Testületi szerző: Wellmann International Scientific Conference (16.)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2018
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference
Kulcsszavak:Fogyasztói magatartás - előadáskivonat, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/73031
LEADER 01036naa a2200217 i 4500
001 acta73031
005 20230222155405.0
008 210714s2018 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-589-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Török Áron 
245 1 0 |a Different attitudes towards national and European food quality labels in Hungary  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Török Áron 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2018 
300 |a 91 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Fogyasztói magatartás - előadáskivonat, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek - előadáskivonat 
711 |a Wellmann International Scientific Conference (16.)  |c Hódmezővásárhely  |d 2018 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/73031/1/wellmann_abstracts_2018_091.pdf  |z Dokumentum-elérés