The influence of nutrient sources on the yield and marketability of sweet potato [Ipomoea batatas (L.) Lam.]

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Pap László
Szarvas Adrienn
Herczeg Evelyn
Csontos Györgyi
Hódiné Szél Margit
Monostori Tamás
Testületi szerző: Wellmann International Scientific Conference (16.)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2018
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference
Kulcsszavak:Édesburgonya - előadáskivonat, Zöldségtermesztés - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/73018
LEADER 01131naa a2200277 i 4500
001 acta73018
005 20230301154206.0
008 210714s2018 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-589-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Pap László 
245 1 4 |a The influence of nutrient sources on the yield and marketability of sweet potato [Ipomoea batatas (L.) Lam.]  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Pap László 
260 |c 2018 
300 |a 73-74 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference 
650 4 |a Mezőgazdaság-tudományok 
650 4 |a Mezőgazdaság, erdészet, halászat 
695 |a Édesburgonya - előadáskivonat, Zöldségtermesztés - előadáskivonat 
700 0 1 |a Szarvas Adrienn  |e aut 
700 0 1 |a Herczeg Evelyn  |e aut 
700 0 1 |a Csontos Györgyi  |e aut 
700 0 2 |a Hódiné Szél Margit  |e aut 
700 0 2 |a Monostori Tamás  |e aut 
711 |a Wellmann International Scientific Conference (16.)  |c Hódmezővásárhely  |d 2018 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/73018/1/wellmann_abstracts_2018_073-074.pdf  |z Dokumentum-elérés