Seasonal effect of quality of milk in cow
Elmentve itt :
Szerzők: |
Márki Judit Csanádi József Deim Zoltán Koller Attila Szűts Rita Szegletes Zsolt Otvos Ferenc Seres Zita P. Szabó Balázs Véha Antal Szuts Viktória |
---|---|
Testületi szerző: | Wellmann International Scientific Conference (16.) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
|
Kulcsszavak: | Tejgazdaság - előadáskivonat, Tejtermelés - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/73012 |
Hasonló tételek
-
Genotypic effects of B-casein in milk composition in Jersey cows
Szerző: Leila Ben Farhat, et al.
Megjelent: (2023) -
Effect of milking system on the milk quality and quantity
Szerző: Mikó Edit, et al.
Megjelent: (2021) -
The effect of milking technology on the behaviour pattern of dairy cows
Szerző: Mikó Edit, et al.
Megjelent: (2018) -
Evaluation of the seasonal effect on the milk performance of cow's and goat's
Szerző: Szűts Viktória, et al.
Megjelent: (2018) -
Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2021)