Prolongation of liquid whole eggs' shelf life with different methods
Elmentve itt :
Szerzők: |
Hidas Karina Ilona Visy Anna Csonka Judit Friedrich László Németh Csaba Zeke Ildikó Csilla |
---|---|
Testületi szerző: | Wellmann International Scientific Conference (16.) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2018
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/72998 |
Hasonló tételek
-
Analysis of parameters affecting the shelf life of liquid whole egg
Szerző: Németh Csaba, et al.
Megjelent: (2012) -
The effect of adding different oils on liquid whole egg sensorial properties [abstract] /
Szerző: Elayan Majd, et al.
Megjelent: (2023) -
Effects of combined HHP and heat treatment on nutritional quality of vitamin-C enriched liquid whole egg
Szerző: Tóth Adrienn, et al.
Megjelent: (2018) -
UHT treatment of liquid egg yolk
Szerző: Ayari Emna, et al.
Megjelent: (2018) -
Uht treatment of liquid egg yolk
Szerző: Ayari Emna, et al.
Megjelent: (2018)