Digitalization in the food industry opportunities and impedimental factors /
The study examines the appearance of Industry 4.0 and digitalization in the food industry that is not typically considered high-tech. Our aim was to point out that Industry 4.0 is also present in the food industry and offers many opportunities in two areas that are a particular focus of this industr...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Nagy Judit Jámbor Zsófia Freund Anna |
---|---|
Testületi szerző: | Társadalmi és gazdasági folyamatok elemzésének kérdései a XXI. században (2019) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2020
|
Sorozat: | The Challenges of Analyzing Social and Economic Processes in the 21st Century
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Digitalizáció |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/casep21c.1 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/72024 |
Hasonló tételek
-
Digitalization in the food industry - application of blockchain technology as a sustainable business model
Szerző: Montenegro Hernandez Juan Carlos
Megjelent: (2022) -
Size reduction - TRP in food industry
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2020) -
Augmented reality based industrial digitalization and logistics [abstract] /
Szerző: Simon János
Megjelent: (2024) -
Biodegradation of unctuous wastes of food industry
Szerző: Kis Ágnes, et al.
Megjelent: (2012) -
Modern methods in innovation-targeted research organisation in the food industry abstract /
Szerző: Balogh Sándor
Megjelent: (2013)