Impact assessment of microwave treatment of raw cow's milk on its microbiological properties
The aim of our research was to examine the impact of microwave radiation on the microbiological parameters of raw cow’s milk. In the measurements, our samples (raw cow’s milk) were treated at different power levels [100, 200, 300, 400, 496 (~500), and 600 W], and the effects of microwave irradiation...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kapcsándi Viktória Cserpán Martin Hanczné Lakatos Erika |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
University of Szeged, Faculty of Engineering
Szeged
2020
|
Sorozat: | Analecta technica Szegedinensia
14 No. 2 |
Kulcsszavak: | Mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/analecta.2020.2.69-76 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/71829 |
Hasonló tételek
-
The effect of lactation number and lactation stage on milk yield, on the composition and on the microbiological properties of raw cow milk in a Hungarian dairy farm
Szerző: Petróczki Flóra Mária, et al.
Megjelent: (2021) -
Selling and pricing practices in the direct sales of producer's raw cow's milk
Szerző: Jancsó András, et al.
Megjelent: (2016) -
Analysis of somatic cells in cow's milk
Szerző: Mikó Józsefné, et al.
Megjelent: (2015) -
Fungal contamination of milking cows feed
Szerző: Könyves Tibor, et al.
Megjelent: (2010) -
Seasonal effect of quality of milk in cow
Szerző: Márki Judit, et al.
Megjelent: (2018)