A tágabb értelemben vett húsipar árualapjának változása a Dél-Alföldön, különös tekintettel a rendszerváltozás utáni időszakra
Elmentve itt :
Szerző: | Komarek Levente |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
SZTE Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék
Szeged
2004
|
Sorozat: | 40 éves a Szegedi Tudományegyetem Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszéke
|
Kulcsszavak: | Húsipar - Magyarország, Állattenyésztés - Magyarország, Mezőgazdaság - Magyarország |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/71715 |
Hasonló tételek
-
Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2021) -
Cigája anyajuhok tejtermelésének és a tej összetételének vizsgálata
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2006) -
Heat stress of cattle from embryonic phase until culling
Szerző: Baccouri Wissem, et al.
Megjelent: (2023) -
Examination of the presence and effect of udder edema in Holstein-Friesian cattle
Szerző: Tóth Violetta, et al.
Megjelent: (2023) -
Relationship between Some Myostatin Variants and Meat Production Related Calving, Weaning and Muscularity Traits in Charolais Cattle
Szerző: Csürhés Tamás István, et al.
Megjelent: (2023)