The optimization of technological factors during production of hummus spread

The traditional hummus spread is obtained of cooked and grinded chickpeas, blended with susame paste (tahini), olive oil, lemon juice and spices. Hummus spread is a rich source of dietary fibers, polyunsaturated fatty acids, vitamins A, E and C, folate, minerals Mg, K and Fe. During production of su...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Nikolić Ivana
Dokić Ljubica
Takači Aleksandar
Šereš Zita
Šoronja-Simović Dragana
Maravić Nikola
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: University of Szeged, Faculty of Engineering Szeged 2020
Sorozat:Analecta technica Szegedinensia 14 No. 1
Kulcsszavak:Humusz, Talajbiokémia
Tárgyszavak:
doi:10.14232/analecta.2020.1.34-42

Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/70170

Hasonló tételek