La gastronomía de América Latina
Elmentve itt :
Szerző: | Szövő Nikolett |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2019
|
Sorozat: | Serie Didáctica
|
Kulcsszavak: | Szakácsművészet - spanyol, Szakácsművészet - Latin-Amerika, Spanyol nyelv tanítása |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/69394 |
Hasonló tételek
-
La imagen de América Latina en las letras húngaras y la presencia de la literatura húngara en América Latina un esbozo /
Szerző: Tóth Éva
Megjelent: (2011) -
La imagen de América Latina en la revista Cuadernos Hispanoamericanos 1948-1951 /
Szerző: Virágh Anna
Megjelent: (2011) -
America Latina conflito e integração regional /
Szerző: Miyamoto Shiguenoli
Megjelent: (2020) -
Prólogo - América Latina y el mundo el Departamento de Estudios Hispánicos y la FIEALC /
Szerző: Csikós Zsuzsanna
Megjelent: (2020) -
La gastronomía de las regiones españolas
Szerző: Csurgó Márta
Megjelent: (2018)