|
|
|
|
LEADER |
00736nab a2200205 i 4500 |
001 |
acta69394 |
005 |
20230331155423.0 |
008 |
200731s2019 hu o 0|| spa d |
022 |
|
|
|a 2559-8309
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a spa
|
100 |
1 |
|
|a Szövő Nikolett
|
245 |
1 |
3 |
|a La gastronomía de América Latina
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Szövő Nikolett
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 77-83
|
490 |
0 |
|
|a Serie Didáctica
|
650 |
|
4 |
|a Bölcsészettudományok
|
650 |
|
4 |
|a Nyelvek és irodalom
|
695 |
|
|
|a Szakácsművészet - spanyol, Szakácsművészet - Latin-Amerika, Spanyol nyelv tanítása
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/69394/1/serie_didactica_003_077-083.pdf
|z Dokumentum-elérés
|