La gastronomía de América Latina

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szövő Nikolett
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2019
Sorozat:Serie Didáctica
Kulcsszavak:Szakácsművészet - spanyol, Szakácsművészet - Latin-Amerika, Spanyol nyelv tanítása
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/69394
LEADER 00736nab a2200205 i 4500
001 acta69394
005 20230331155423.0
008 200731s2019 hu o 0|| spa d
022 |a 2559-8309 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a spa 
100 1 |a Szövő Nikolett 
245 1 3 |a La gastronomía de América Latina  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szövő Nikolett 
260 |c 2019 
300 |a 77-83 
490 0 |a Serie Didáctica 
650 4 |a Bölcsészettudományok 
650 4 |a Nyelvek és irodalom 
695 |a Szakácsművészet - spanyol, Szakácsművészet - Latin-Amerika, Spanyol nyelv tanítása 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/69394/1/serie_didactica_003_077-083.pdf  |z Dokumentum-elérés