Water footprint of protein yield of field crop species based on evapotranspiration patterns
Water availability is one of the major physiological factors influencing plant growth and development. An assessment study has been done at the Szent István University, Gödöllő to evaluate and identify the water footprint of protein yield of field crop species. Six field crop species (sugar beet Bet...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Jolánkai Márton M. Kassai Katalin Eser Adnan Kempf Laura Tarnawa Ákos |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
University of Szeged, Faculty of Agriculture
Szeged
2018
|
Sorozat: | Review on agriculture and rural development
7 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Növénytermesztés - szántóföldi |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/68107 |
Hasonló tételek
-
Water footprint of protein yield of field crop species based on evapotranspiration patterns
Szerző: Jolánkai Márton, et al.
Megjelent: (2018) -
Water footprint a new approach for a more sustainable future /
Szerző: Nagypál Virág, et al.
Megjelent: (2019) -
Effect of precision maize planting for crop growing and yield
Szerző: Sojnóczki István
Megjelent: (2022) -
Contemporary approach to field crops production [abstract] /
Szerző: Latković Dragana, et al.
Megjelent: (2017) -
Structural change of the major field crops in the agriculture of the Southern Great Plain
Szerző: Kovács Helga
Megjelent: (2021)