Antioxidant properties of different apple cultivars
Dietary antioxidants can be an important part of the healthy diet. Polyphenols from the commonly consumed apple can be possible sources of intake of these phytochemicals. In our study, the antioxidant properties of six apple cultivars (Golden Delicious, Granny Smiths, Idared, Jonagold, Jonagored and...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Krisch Judit Vucseta Kristóf |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
University of Szeged, Faculty of Agriculture
Szeged
2018
|
Sorozat: | Review on agriculture and rural development
7 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Alma, Növénykémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/68105 |
Hasonló tételek
-
Antioxidant properties of different apple cultivars
Szerző: Krisch Judit, et al.
Megjelent: (2018) -
Comparison of antioxidant power in fruits of commercial apple cultivars and cultivar candidates grown in Hungary
Szerző: Stefanovits-Bányai Éva
Megjelent: (2009) -
Quantitative and qualitative differences of phenolic compounds in apples grown in different geographical regions [abstract] /
Szerző: Liaudanskas Mindaugas, et al.
Megjelent: (2019) -
Phytochemical and antioxidant properties of different parts of Roumanian cumin (Cuminum cyminum l.) essential oils
Szerző: Radu Florina, et al.
Megjelent: (2024) -
The effect of nickel phytotoxicity on photosystem II activity and antioxidant enzymes in barley
Szerző: Doğru Ali, et al.
Megjelent: (2021)