Investigation of antioxidant capacity and mineral content of different tea samples
The consumption of various teas and herbal teas is undergoing a renaissance. They are used for the prevention and cure of various diseases and for pleasure. The herbal parts of teas all have valuable nutritional values, which have excellent antioxidant effect, free radical scavenging properties. The...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Üveges Márta Kósa Viktória Stefanovits-Bányai Éva Nagy Anna Mária Jókai Zsuzsa |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (25.) (2019) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2019
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
|
Kulcsszavak: | Analitikai kémia, Élelmiszerkémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/64869 |
Hasonló tételek
-
Total phenolic content, antioxidant capacity and mineral content of selected fruits from Northeastern Hungary
Szerző: Fejzullahu Fatjona, et al.
Megjelent: (2018) -
Correlation between antioxidant capacity and total polyphenol content in fruit juice concentrates
Szerző: Nagy Anna Mária, et al.
Megjelent: (2022) -
Comparison of total polyphenol content and antioxidant capacities of fruit and vegetable juice concentrates measured by different methods
Szerző: Nagy Anna Mária, et al.
Megjelent: (2024) -
Study on total phenol content and antioxidant capacity (FRAP) of Ginkgo biloba L. leaves from different places
Szerző: Koczka Noémi, et al.
Megjelent: (2009) -
Determination of antioxidant capacity in some fruit concentrates and powders by different methods
Szerző: Miski Csaba, et al.
Megjelent: (2019)