Partial characterization of extracts from some brassicaceae vegetables
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ștefănuț Mariana Nela Căta Adina Ienaşcu Ioana M. C. |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (25.) (2019) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2019
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
|
Kulcsszavak: | Növénykémia - előadáskivonat, Agrokémia - előadáskivonat, Elektrokémia - előadáskivonat, Környezetkémia - előadáskivonat |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/64840 |
Hasonló tételek
-
Characterization of anthocyanin extracts from different plant matrices
Szerző: Căta Adina, et al.
Megjelent: (2020) -
Synthesis and characterization of some N-(4-CHL)
Szerző: Ienaşcu Ioana M. C., et al.
Megjelent: (2020) -
Encapsulation of some glucosinolates from cabbage and broccoli hydroethanolic extracts in 2-isopropylcylodextrin and γ-cyclodextrin [abstract] /
Szerző: Ștefănuț Mariana Nela, et al.
Megjelent: (2022) -
Synthesis and characterization of some potential biologically active niclosamide derivatives
Szerző: Ienaşcu Ioana M. C., et al.
Megjelent: (2015) -
Microencapsulation of some glucosinolates from brassica family extracts by β-cyclodextrin
Szerző: Ștefănuț Mariana Nela, et al.
Megjelent: (2021)