Determination of salicin content in food supplements containing willow bark
Elmentve itt :
Szerzők: |
Căta Adina Ștefănuț Mariana Nela Ienaşcu Ioana M. C. |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (25.) (2019) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2019
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
|
Kulcsszavak: | Elektrokémia - előadáskivonat, Gyógynövények - előadáskivonat, Drogismeret - előadáskivonat, Növénykémia - előadáskivonat |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/64796 |
Hasonló tételek
-
Preparation and characterization of the inclusion complexes of salicin with α- cyclodextrin and γ-cyclodextrin [abstract] /
Szerző: Căta Adina, et al.
Megjelent: (2022) -
Selenium in food and food supplements
Szerző: Muselin Florin, et al.
Megjelent: (2021) -
Partial characterization of extracts from some brassicaceae vegetables
Szerző: Ștefănuț Mariana Nela, et al.
Megjelent: (2019) -
Characterization of anthocyanin extracts from different plant matrices
Szerző: Căta Adina, et al.
Megjelent: (2020) -
Comparative analysis of vitamin content of food supplements marketed in Hungary
Szerző: Kádár Gábor, et al.
Megjelent: (2009)