A fogalmazás művészete 1392. november 25.

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Szalai G. Erzsébet
Format: Book part
Published: 1975
Series:Francia és angol poétikák 1392-1603
Kulcsszavak:Művészettudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/59110
LEADER 00582naa a2200169 i 4500
001 acta59110
005 20190607111806.0
008 190607s1975 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 2 |a A fogalmazás művészete   |h [elektronikus dokumentum] :  |b 1392. november 25. 
260 |c 1975 
300 |a 3-10 
490 0 |a Francia és angol poétikák 1392-1603 
695 |a Művészettudomány 
700 0 1 |a Szalai G. Erzsébet 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/59110/1/francia_angol_poetikak_003_010.pdf  |z Dokumentum-elérés