Application of Saccharomyces cerevisiae for nutritional value enhancement in agricultural plants a review /
This review focuses on yeast suspensions applied with the aim to enhance nutritional content of agricultural products. Seventy one publications were studied, and their details summarized in tables, according to the following plant groups: 1/ arable plants, 2/ vegetables, 3/ medicinal and ornamental...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Csambalik László Tóbiás Andrea |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
University of Szeged
Szeged
2018
|
Sorozat: | Acta biologica Szegediensis
62 No. 2 |
Kulcsszavak: | Növénytermesztés, Mezőgazdaság, Ökológia |
doi: | 10.14232/abs.2018.2.146-157 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/58190 |
Hasonló tételek
-
Különböző saccharomyces cerevisiae oldatok hatása rukkola vegetatív növekedésére
Szerző: Csambalik László, et al.
Megjelent: (2019) - Saccharomycetaceae. 1-4 Saccharomyces cerevisiae....
-
Application of Saccharomyces cerevisiae as a biocontrol agent against Fusarium infection of sugar beet plants
Szerző: Shalaby Moustafa El-Sayed, et al.
Megjelent: (2008) -
Transzporter mutáns Saccharomyces cerevisiae törzsek jellemzése
Szerző: Lőkös Emese
Megjelent: (2012) -
Multicopper Oxidases in Saccharomyces cerevisiae and Human Pathogenic Fungi
Szerző: Chakraborty Tanmoy, et al.
Megjelent: (2020)