The French-language press and travel narratives as a reflection of Hungary : 1837-1847 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Szász Géza
Format: Article
Published: 2004
Series:Chronica 4
Kulcsszavak:Történelemtudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/5790
LEADER 00626nab a2200181 i 4500
001 acta5790
005 20210305153148.0
008 161015s2004 hu o 0|| eng d
022 |a 1588-2039 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Szász Géza 
245 1 4 |a The French-language press and travel narratives   |h [elektronikus dokumentum] :  |b as a reflection of Hungary : 1837-1847 /  |c  Szász Géza 
260 |c 2004 
300 |a 135-142 
490 0 |a Chronica  |v 4 
695 |a Történelemtudomány 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/5790/1/chronica_004_135-142.pdf  |z Dokumentum-elérés