Applications of SRD-method in horticultural and food sciences
Scientific questions in horticultural and food sciences can be classified by their complexity. On the one hand, the effect of an attribute is evaluated without changing other factors. The other type is when the effect of the interactions of different treatments is analysed. In some cases, it would b...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Boros Ildikó Fruzsina Kappel Noémi Madaras Krisztina Gere Attila Sipos László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
University of Szeged, Faculty of Agriculture
Szeged
2017
|
Sorozat: | Review on agriculture and rural development
6 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Kertészet, Élelemiszertudomány, SRD módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56795 |
Hasonló tételek
-
Applications of SRD-method in horticultural and food sciences [abstract] /
Szerző: Boros Ildikó Fruzsina, et al.
Megjelent: (2017) -
Traditional horticultural products for the analysis of image profile the examination of control
Szerző: Ferencz Árpád, et al.
Megjelent: (2013) -
Study on the application of environmental protection methods in cereal farms Iasi County
Szerző: Drobota Benedicta, et al.
Megjelent: (2012) -
Eye-tracking analysis of leafy vegetables
Szerző: Boros Ildikó Fruzsina, et al.
Megjelent: (2017) -
Food security and sustainability - chances and limitations of agriculture
Szerző: Farkas I., et al.
Megjelent: (2013)