Optimizing of extraction of bioactive components from sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pomace and develope of antioxidant-enriched apple juice
In our study, we were looking for an alternative to use of sea buckthorn pomace to open new opportunities. The dried pomace was extracted in a different method to achieve the highest antioxidant content. Ethanol and acetone were used as solvents, applied in different concentration. For the selection...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Furulyás Diána Dobó Viktória Székely Dóra Chagnaadorj Rentsendavaa Stefanovits-Bányai Éva Stéger-Máté Mónika |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
12 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Homoktövis, Gyümölcslé |
doi: | 10.14232/analecta.2018.1.1-7 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56784 |
Hasonló tételek
-
Optimizing of extraction of bioactive components from sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pomace and develope of antioxidant-enriched apple juice
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2018) -
Development of bakery product with sea buckthorn pomace - Hippophae rhamnoides L.
Szerző: Kiss Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2019) -
Preliminary study of optimal extraction of biologically active compounds from sea buckthorn (Hippophae Rhamnoides L.) pomace
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2017) -
Antioxidant capacity and antibacterial activity of sea buckthorn (Hippophae Rhamnoides L.)
Szerző: Angyal Viola Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2018) -
Developing of antioxidant-enriched apple juice with elderberry (Sambucus Nigra L.) pomace
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2018)