Optimizing of extraction of bioactive components from sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pomace and develope of antioxidant-enriched apple juice

In our study, we were looking for an alternative to use of sea buckthorn pomace to open new opportunities. The dried pomace was extracted in a different method to achieve the highest antioxidant content. Ethanol and acetone were used as solvents, applied in different concentration. For the selection...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Furulyás Diána
Dobó Viktória
Székely Dóra
Chagnaadorj Rentsendavaa
Stefanovits-Bányai Éva
Stéger-Máté Mónika
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2018
Sorozat:Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 12 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia, Homoktövis, Gyümölcslé
doi:10.14232/analecta.2018.1.1-7

Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/56784

Hasonló tételek