Extraction of antioxidant and polyphenol compounds from Tokaji aszú marc with iso-propanol-water solvent

The aim of this study was to determine the best parameter of extracting total phenol content (TPC) and antioxidant capacity (AC) from Tokaji Aszú using isopropanol – water solvent. The solid/liquid ratio was used 1:4. Different parameters such as solvent concentration (0, 25, 50, 75, 100%), time (0....

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Bánvölgyi Szilvia
Namukwambi Fiina K.
Kiss István
Stefanovits-Bányai Éva
Vatai Gyula
Testületi szerző: International Symposium on Analytical and Environmental Problems (23.) (2017) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2017
Sorozat:Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems 23
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia, Kémia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/56231

Hasonló tételek