Green fresh smoothie - some physico-chemical and nutritional aspects
Increasing tendency for fresh food - fruits, vegetables, and herbs consumption worldwide and also in our country, shows the weight that they have held or hold them in the diet. In their case, not only good looks, nice color or taste and aromas are considered to be important, but especially their nut...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Velciov Ariana Popescu Sofia Cozma Antoanela Stoin Daniela Riviş Adrian Bujancă Gabriel Pintea Marius |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (23.) (2017) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2017
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
23 |
Kulcsszavak: | Analitikai kémia, Élelmiszeripari technológia, Táplálkozás, Egészséges életmód |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56194 |
Hasonló tételek
-
Chemical and nutritional aspects of some fresh smoothie types
Szerző: Popescu Sofia, et al.
Megjelent: (2018) -
Physico-chemical characteristics for some green plant juices assortments
Szerző: Cozma Antoanela, et al.
Megjelent: (2018) -
Physico-chemical characterization for different types of food oils
Szerző: Cozma Antoanela, et al.
Megjelent: (2017) -
Chemical and nutritional characterization of soymilk [abstract] /
Szerző: Popescu Georgeta-Sofia, et al.
Megjelent: (2022) -
Chemical composition evaluation of some flour mixtures with high nutritional value
Szerző: Stoin Daniela, et al.
Megjelent: (2017)