Green fresh smoothie - some physico-chemical and nutritional aspects

Increasing tendency for fresh food - fruits, vegetables, and herbs consumption worldwide and also in our country, shows the weight that they have held or hold them in the diet. In their case, not only good looks, nice color or taste and aromas are considered to be important, but especially their nut...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Velciov Ariana
Popescu Sofia
Cozma Antoanela
Stoin Daniela
Riviş Adrian
Bujancă Gabriel
Pintea Marius
Testületi szerző: International Symposium on Analytical and Environmental Problems (23.) (2017) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2017
Sorozat:Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems 23
Kulcsszavak:Analitikai kémia, Élelmiszeripari technológia, Táplálkozás, Egészséges életmód
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/56194

Hasonló tételek