Többváltozós folyamatszabályozás alkalmazásának előnyei és hátrányai az élelmiszeriparban

In the first phase of our work, the theoretical knowledge needed to use the multivariate statistical process control (MSPC) was explored. We have clarified the sometimes confused concepts, equations and formulas. In the second phase, R project simulation studies and some food industrial practical mo...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Mihalkó József
Rajkó Róbert
Testületi szerző: International Symposium on Analytical and Environmental Problems (22.) (2016) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2016
Sorozat:Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems 22
Kulcsszavak:Statisztikai módszer - minőségszabályozás, Minőségellenőrzés, Élelmiszeripar
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/56126
Leíró adatok
Tartalmi kivonat:In the first phase of our work, the theoretical knowledge needed to use the multivariate statistical process control (MSPC) was explored. We have clarified the sometimes confused concepts, equations and formulas. In the second phase, R project simulation studies and some food industrial practical model researches will be carried out for confirming the MSPC advantages compared with the univariate one, e.g. to avoid false negative errors in decisions.
Terjedelem/Fizikai jellemzők:385-389
ISBN:978-963-306-507-5