Pesticide residues in environmental and produce samples from ecological and conventional paprika cultivation fields
To support environmental and food safety of spice paprika production, paprika growing sites in intensive and ecological cultivation have been sampled and analyzed for pesticide residues in Hungary. Two sites of three producers in each cultivation mode were sampled in early summer. Soil samples have...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ottucsák Marianna Klátyik Szandra Mörtl Mária Székács András |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (22.) (2016) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2016
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
22 |
Kulcsszavak: | Peszticid, Környezetvédelem, Ökológia, Paprikatermesztés |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56125 |
Hasonló tételek
-
Passive sampling for pesticides and PAHs in the SIMONA project
Szerző: Mörtl Mária, et al.
Megjelent: (2021) -
Pesticide residues in maize by LC-MS/MS
Szerző: Vuković Gorica, et al.
Megjelent: (2015) -
Colour evolution of conventionally and organically cultivated hungarina red spice paprika varieties
Szerző: Koncsek A., et al.
Megjelent: (2016) -
Pesticide residue analysis in Hungary between 1967 and 2015
Szerző: Ambrus Árpád, et al.
Megjelent: (2016) -
HPLC-DAD detection of some pesticide residues in agricultural products
Szerző: Ștefănuț Mariana Nela, et al.
Megjelent: (2018)