Main physical-chemical characteristics of pressed ham commercialized in Timis county
The paper proposes the study of some quality characteristics of pressed ham by standard methods of package, a widely spread product int the Western area of Romania (Timis county) as well. The samples were evaluated in terms of admissibility of sensory, physical, chemical and microbiological indicato...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bujancă Gabriel Trasca Teodor Ioan Riviş Adrian Rinovetz Alexandru Miscă Corina Costescu Corina Jianu Călin David Ioan Velciov Ariana |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (22.) (2016) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2016
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
22 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Sonka |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56044 |
Hasonló tételek
-
Comparative study of some honey types collected from unpolluted areas of Timis county
Szerző: Velciov Ariana, et al.
Megjelent: (2016) -
Agriculture in the town of Recas, Timis County
Szerző: Ökrös Adalbert, et al.
Megjelent: (2012) -
The agricultural system in Belint, Timis County
Szerző: Ökrös Adalbert, et al.
Megjelent: (2012) -
An analysis of agrarian structures in the Timiṣ county
Szerző: Manescu Camelia
Megjelent: (2008) -
Technological park in Recaş, Timiş county
Szerző: Anişoara Ienciu, et al.
Megjelent: (2009)