Különleges mézek összehasonlító vizsgálata
Our work aimed to compare the most important characteristics of unifloral honeys and their parent plants; these were water content, conductivity, acidity, antioxidant capacity by FRAP method as well as total phenol content. We found that antioxidant capacity and total phenol content were in close co...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szigeti Ferenc Stefanovits-Bányai Éva Soós Anita |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (21.) (2015) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2015
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
21 |
Kulcsszavak: | Analitikai kémia, Biokémia, Méz |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/55992 |
Hasonló tételek
-
Magyar mézek inhiqin vizsgálata
Szerző: Sipos Endre, et al.
Megjelent: (1960) -
Levendulás mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata
Szerző: Szabó Nelli
Megjelent: (2022) -
Mézek színének meghatározása
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1958) -
Virágporok és mézek aminosav-összetételének vizsgálata
Szerző: Végh Rita, et al.
Megjelent: (2019) -
Magyar mézek diasztáz és invertáz tartalmának vizsgálata
Szerző: Sipos Endre, et al.
Megjelent: (1961)