Studies concerning the yield/M2 of some paprika pepper varieties cultivated in solarium
History of pepper culture begins with 3000 – 4000 years ago, in Peru, in the ancient Inca Empire. The fruits of bell/chilli pepper are consumed at technical or physiological maturity, fresh or processed. Some varieties with small, sharp and erect fruits are used as ornamental plants. In Europe, the...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sebastian Ursu Paul Viorel Berar Gheorghe Posta |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2013
|
Sorozat: | Review on agriculture and rural development
2 No. 1 |
Kulcsszavak: | Zöldségtermesztés, Paprikatermesztés, Fűszerpaprika |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/55447 |
Hasonló tételek
-
The effect of picking time on the yield of pepper
Szerző: Nagy Kitti, et al.
Megjelent: (2011) -
Impact of nutrient level and seed density on the yield of some winter wheat varieties
Szerző: Kristó István, et al.
Megjelent: (2019) -
Impact of nutrient level and seed density on the yield of some winter wheat varieties [abstract] /
Szerző: Kristó István, et al.
Megjelent: (2019) -
Influence of colour net shading on quantity and quality of sweet pepper yield
Szerző: Ledóné Darázsi Hajnalka
Megjelent: (2014) -
The dry matter content changes of spice pepper cultivated under plastic cover
Szerző: Nagy Kitti, et al.
Megjelent: (2012)