A study on consumers' interest in purchasing biological produce
At present, consumers are masters of their incomes. Social stratification differentiates incomes and determines significant variations of the consumption structure. Knowing the attitudinal structure of a consumer is a good opportunity to investigate the causes that determine acceptance or rejection...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Pet Elena Pet Ioan Gorun Laura Mihaela Cazan Adriana Carmen |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2014
|
Sorozat: | Review on agriculture and rural development
3 No. 1 |
Kulcsszavak: | Biotechnológia - élelmiszeripar, Élelmiszeripari technológia, Fogyasztás, Egészséges életmód |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/55335 |
Hasonló tételek
-
The factors influencing the decision of wine purchase
Szerző: Pet Elena
Megjelent: (2008) -
Food safety in the light of a quantitative consumer study
Szerző: Zsoldos László, et al.
Megjelent: (2013) -
Analyzing perceptions on quality and safety of frozen foods with Balkan consumers the case of Albania and Kosovo /
Szerző: Hasani Arbenita, et al.
Megjelent: (2022) -
Consumer acceptance of food nanotechnology
Szerző: Farkas Noémi Dóra, et al.
Megjelent: (2021) -
Quality of Rugova cheese produced in traditional and industrial conditions
Szerző: Sulejmani Erhan, et al.
Megjelent: (2022)