Effect of azotobacter products on lettuce transplants
While the nutrient supply in conventional farming is mainly provided by fertilizers, the organic farmers have to use nutrient-rich organic materials to produce seedlings of high quality. The advantage of transplants use in the vegetable growing can be to realize earliness (it gives higher benefit),...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Pap Zoltán Király Ákos Kis Krisztiánné Mariann |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2013
|
Sorozat: | Review on agriculture and rural development
2 No. 1 |
Kulcsszavak: | Biogazdálkodás, Trágyázás, Környezetvédelem, Zöldségtermesztés - növényvédelem, Azotobacter |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/55281 |
Hasonló tételek
-
Effects of arsenic contamination in sprinkling water on the arsenic content of lettuce in hydroculture
Szerző: Hüvely Attila
Megjelent: (2013) -
Effect of cultivation systems on maize productivity and production profitability
Szerző: Kristó István, et al.
Megjelent: (2013) -
The rootstock effect in watermelon production
Szerző: Balázs Gábor, et al.
Megjelent: (2011) -
Effects of humic acid on green flesh pepper forcint
Szerző: Pap Zoltán, et al.
Megjelent: (2011) -
The effect of foliar fertilization in ecological maize production
Szerző: Jakab Péter, et al.
Megjelent: (2015)