Production of industrial enzymes in solid state fermentation of agricultural wastes by zygomycetes
Large amount of corn-stalks and leaves arise as agricultural waste during the agro-industrial processes. Solid-state fermentation to produce different industrial enzymes such as cellulolytic enzymes, lipases and proteases, and bioconversion to ethanol may provide an alternative and economic path to...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Vágvölgyi Csaba Takó Miklós Kotogán Alexandra Krisch Judit Papp Tamás |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2012
|
Sorozat: | Review on agriculture and rural development
1 No. 1 |
Kulcsszavak: | Mikrobiológia - ipari - enzimológia - előadáskivonat, Enzimológia - ipari - előadáskivonat |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/55233 |
Hasonló tételek
-
Enhanced production of industrial enzymes in Mucoromycotina fungi during solid-state fermentation of agricultural wastes/by-products
Szerző: Takó Miklós, et al.
Megjelent: (2015) -
Agro-food industrial residues into enzymes and other products using solid-state fermentation
Szerző: Rengasamy Sathya, et al.
Megjelent: (2024) -
Co-fermentation of agricultural organic waste, main and by-products
Szerző: Sallai László
Megjelent: (2018) -
Co-fermentation of agricultural organic waste, main and by-products
Szerző: Sallai László
Megjelent: (2018) -
Extracellular lipase enzymes from zygomycetes fungi production, isolation and examination of biotechnologically relevant properties /
Szerző: Kotogán Alexandra
Megjelent: (2015)