Alkotmánytan VIII. osztály

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1940
Series:Gyakorlati pedagógia
Kulcsszavak:Alkotmány, Államjog, Óravázlat, Pedagógia - gyakorlati
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/55133
LEADER 00557nab a2200157 i 4500
001 acta55133
005 20210708093819.0
008 180516s1940 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 0 |a Alkotmánytan   |h [elektronikus dokumentum] :  |b VIII. osztály 
260 |c 1940 
300 |a 876-878 
490 0 |a Gyakorlati pedagógia 
695 |a Alkotmány, Államjog, Óravázlat, Pedagógia - gyakorlati 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/55133/1/gyakorlati_1940_011_012_876-878.pdf  |z Dokumentum-elérés