Vilmoskörte párlatok gázkromatográfiás és érzékszervi profilanalitikus eredményeinek elemzése egy- és többváltozós statisztikai módszerekkel
Absztrakt: A nemzetközi kutatási eredmények azt mutatják, hogy a műszeres analitikai eredmények és az emberi érzékelés paraméterei között nagyfokú korreláció adódik a termékek különböző összetevőire vetítve. Munkánkban célul tűztük ki 6 magánfőzött és 4 kereskedelmi forgalomban kapható vilmoskörte p...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sipos László Kovács Sándor Nagygyörgy László Lázár János Gere Attila Kókai Zoltán |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2017
|
Sorozat: | Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok
12 No. 3 |
Kulcsszavak: | Pálinkafőzés, Analízis, Gázkromatográfia - számítások |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/54863 |
Hasonló tételek
-
Többváltozós statisztikai módszerek
Szerző: Bolla Marianna, et al.
Megjelent: (2013) -
Többváltozós függvények minimalizálása numerikus módszerekkel
Szerző: Kovács Teréz
Megjelent: (1981) -
Párlatok és alapanyagaik élelmiszerbiztonsági kockázata [absztrakt] /
Szerző: Lőrincz Ádám, et al.
Megjelent: (2023) -
Statisztikai feladatok a középiskolában, többváltozós statisztikák
Szerző: Lukács Katalin
Megjelent: (2000) -
Többváltozós függvény minimalizáció nem lejtő típusú módszerekkel
Szerző: Castañeda Humberto Hernández
Megjelent: (1983)