Vilmoskörte párlatok gázkromatográfiás és érzékszervi profilanalitikus eredményeinek elemzése egy- és többváltozós statisztikai módszerekkel

Absztrakt: A nemzetközi kutatási eredmények azt mutatják, hogy a műszeres analitikai eredmények és az emberi érzékelés paraméterei között nagyfokú korreláció adódik a termékek különböző összetevőire vetítve. Munkánkban célul tűztük ki 6 magánfőzött és 4 kereskedelmi forgalomban kapható vilmoskörte p...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Sipos László
Kovács Sándor
Nagygyörgy László
Lázár János
Gere Attila
Kókai Zoltán
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2017
Sorozat:Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok 12 No. 3
Kulcsszavak:Pálinkafőzés, Analízis, Gázkromatográfia - számítások
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/54863

Hasonló tételek