Emléket Kisparti Jánosnak!

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1942
Series:Nevelésügyi szemle 6 No. 5-6
Kulcsszavak:Kisparti János, Pedagógia - magyar - 20. sz.
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/53451
LEADER 00538nab a2200157 i 4500
001 acta53451
005 20210712114707.0
008 180323s1942 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 0 |a Emléket Kisparti Jánosnak!  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1942 
300 |a 97 
490 0 |a Nevelésügyi szemle  |v 6 No. 5-6 
695 |a Kisparti János, Pedagógia - magyar - 20. sz. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/53451/1/nev_szem_006_005_006_097.pdf  |z Dokumentum-elérés