Fergeteg ur... [vers]

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1940
Series:Gyakorlati pedagógia
Kulcsszavak:Magyar irodalom - vers
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/52048
LEADER 00505nab a2200157 i 4500
001 acta52048
005 20210708093820.0
008 180516s1940 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 0 |a Fergeteg ur...   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [vers] 
260 |c 1940 
300 |a 880 
490 0 |a Gyakorlati pedagógia 
695 |a Magyar irodalom - vers 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/52048/1/gyakorlati_1940_011_012_880.pdf  |z Dokumentum-elérés