1849 október 6.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1938
Series:Gyakorlati pedagógia 4 No. 7
Kulcsszavak:Magyarország története - 1849, Szabadságharc - magyar - 1849, Aradi vértanúk
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/51651
LEADER 00569nab a2200157 i 4500
001 acta51651
005 20210708110130.0
008 180427s1938 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 0 |a 1849 október 6.  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1938 
300 |a 370-371 
490 0 |a Gyakorlati pedagógia  |v 4 No. 7 
695 |a Magyarország története - 1849, Szabadságharc - magyar - 1849, Aradi vértanúk 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/51651/1/gyakorlati_1938_007_370-371.pdf  |z Dokumentum-elérés