A vörösbegy [elbeszélés]

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1936
Series:Gyakorlati pedagógia 2 No. 2
Kulcsszavak:Magyar irodalom - novella
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/51178
LEADER 00528nab a2200157 i 4500
001 acta51178
005 20210708132013.0
008 180419s1936 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 2 |a A vörösbegy   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [elbeszélés] 
260 |c 1936 
300 |a 100-101 
490 0 |a Gyakorlati pedagógia  |v 2 No. 2 
695 |a Magyar irodalom - novella 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/51178/1/gyakorlati_1936_002_100-101.pdf  |z Dokumentum-elérés