A kassai március [elbeszélés]

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1936
Series:Gyakorlati pedagógia 2 No. 1
Kulcsszavak:Magyar irodalom - novella
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/51157
LEADER 00530nab a2200157 i 4500
001 acta51157
005 20210708131704.0
008 180419s1936 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 2 |a A kassai március   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [elbeszélés] 
260 |c 1936 
300 |a 49-51 
490 0 |a Gyakorlati pedagógia  |v 2 No. 1 
695 |a Magyar irodalom - novella 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/51157/1/gyakorlati_1936_001_049-051.pdf  |z Dokumentum-elérés