The origins of the manuscript of the Franciscan Rule and the Testament of Saint Francis from the Convent of Gyöngyös, Hungary, in 1494

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Varga Kapisztrán
Format: Article
Published: 2017
Series:Chronica 13 No. 15
Kulcsszavak:Ferences rend - Magyarország - 15. sz., Gyöngyös
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/51032
LEADER 00722nab a2200181 i 4500
001 acta51032
005 20210305143109.0
008 180709s2017 hu o 0|| zxx d
022 |a 1588-2039 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Varga Kapisztrán 
245 1 4 |a The origins of the manuscript of the Franciscan Rule and the Testament of Saint Francis from the Convent of Gyöngyös, Hungary, in 1494  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Varga Kapisztrán 
260 |c 2017 
300 |a 163-171 
490 0 |a Chronica  |v 13 No. 15 
695 |a Ferences rend - Magyarország - 15. sz., Gyöngyös 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/51032/1/chronica_015_163-171.pdf  |z Dokumentum-elérés