1956 emlékei Szegeden – körséta képekben

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Péter Ágnes
Format: Article
Published: 2006
Series:Belvedere Meridionale 18 No. 5-6
Kulcsszavak:Történelemtudomány, Magyarország történelme
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/5074
LEADER 00616nab a2200169 i 4500
001 acta5074
005 20210427144112.0
008 161015s2006 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Péter Ágnes 
245 1 0 |a 1956 emlékei Szegeden – körséta képekben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Péter Ágnes 
260 |c 2006 
300 |a 82-89 
490 0 |a Belvedere Meridionale  |v 18 No. 5-6 
695 |a Történelemtudomány, Magyarország történelme 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/5074/1/belvedere_2006_005_006_082-089.pdf  |z Dokumentum-elérés