Nevelésügyi Szemle 3. évf. (1939) 6. sz.

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Tettamanti Béla
Format: Serial
Published: 1939
Series:Nevelésügyi szemle 3 No. 6
Kulcsszavak:Neveléselmélet - tanulmányok
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/50287
LEADER 00574nas a2200169 i 4500
001 acta50287
005 20210916150201.0
008 180220s1939 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Nevelésügyi Szemle   |h [elektronikus dokumentum] :  |b 3. évf. (1939) 6. sz. 
260 |c 1939 
300 |a p. 242-288. 
490 0 |a Nevelésügyi szemle  |v 3 No. 6 
695 |a Neveléselmélet - tanulmányok 
700 0 1 |a Tettamanti Béla 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/50287/1/nev_szem_003_006.pdf  |z Dokumentum-elérés