"Egyszer Egésszé összenőnek a részek" a körbetartozások elleni küzdelem tételesjogi eredményei a kivitelezési szerződések körében /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Barta Judit
Format: Article
Published: 2014
Series:Acta Universitatis Szegediensis : forum : acta juridica et politica 4 No. 2
Kulcsszavak:Gazdasági bűncselekmény - Magyarország - jogi szabályozás
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/49976
LEADER 00799nab a2200181 i 4500
001 acta49976
005 20210127132958.0
008 180122s2014 hu o 0|| zxx d
022 |a 2063-2525 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Barta Judit 
245 1 0 |a "Egyszer Egésszé összenőnek a részek"   |h [elektronikus dokumentum] :  |b a körbetartozások elleni küzdelem tételesjogi eredményei a kivitelezési szerződések körében /  |c  Barta Judit 
260 |c 2014 
300 |a 23-39 
490 0 |a Acta Universitatis Szegediensis : forum : acta juridica et politica  |v 4 No. 2 
695 |a Gazdasági bűncselekmény - Magyarország - jogi szabályozás 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/49976/1/juridpol_forum_004_002_023-039.pdf  |z Dokumentum-elérés