Statistical optimization of laccase production by Aspergillus flavus PUF5 through submerged fermentation using agro-waste as cheap substrate
The plan of this work was to valorize agro-wastes following statistical approach to the production of laccase enzyme by Aspergillus flavus PUF5 through submerged fermentation process (SmF). The process parameters influencing the enzyme production and initially identified using “one variable at a tim...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ghosh Priyanka Ghosh Uma |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2017
|
Sorozat: | Acta biologica Szegediensis
61 No. 1 |
Kulcsszavak: | Biológia, Mikrobiológia, Mikológia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/49650 |
Hasonló tételek
-
Enzyme production in submerged fermentation by Aspergillus nidulans
Szerző: Kovács Etelka, et al.
Megjelent: (2018) -
Statistical optimization of cellulase biosynthesis by isolated cellulolytic fungi utilizing horticultural waste
Szerző: Mandal Modhuleena, et al.
Megjelent: (2016) -
Occurrence of aspergillus flavus on cereals in Hungary
Szerző: Tóth Beáta, et al.
Megjelent: (2012) -
Trilepisium madagascariense fruit-wastes as cheap feedstock for bioethanol production
Szerző: Nelson Ademakinwa Adedeji, et al.
Megjelent: (2019) -
Az utolsó PUF
Szerző: Leskovics Gábor, et al.
Megjelent: (2003)