Apoteózis-motívumok Verancsics Mihály 1540-es epicediumában

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Palotás György
Other Authors: Verancsics Mihály
Format: Article
Published: 2014
Series:Corollarium 2
Kulcsszavak:Verancsics Mihály, Latin irodalom - középkori - Magyarország
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/47615
LEADER 00696nab a2200193 i 4500
001 acta47615
005 20210616114545.0
008 170629s2014 hu o 0|| zxx d
022 |a 2064-5023 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Palotás György 
245 1 0 |a Apoteózis-motívumok Verancsics Mihály 1540-es epicediumában  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Palotás György 
260 |c 2014 
300 |a 18-29 
490 0 |a Corollarium  |v 2 
695 |a Verancsics Mihály, Latin irodalom - középkori - Magyarország 
700 0 1 |a Verancsics Mihály 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/47615/1/corollarium_2014_002_018-029.pdf  |z Dokumentum-elérés