Enzime recovery by ultrafiltration from broth
Recycling waste products of food industry is important: one side because of the environmental aspects and the other side because of the economic reasons. The one of the most preferred basic material for second generation bio-fuels might be the tobacco (Ábel et al. 2011). The cost of the process depe...
Elmentve itt :
Szerző: | Zeitoune Jessica F. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2014
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
8 No. 2 |
Kulcsszavak: | Energiaforrások, Bioüzemanyag - dohány, Energiagazdálkodás - újrahasznosítás |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/41882 |
Hasonló tételek
-
Enzyme recovery from real fermentation broth
Szerző: Lemmer Balázs, et al.
Megjelent: (2018) -
The effect of sonication and stirring on ultrafiltration of fermentation broth
Szerző: Lemmer Balázs, et al.
Megjelent: (2020) -
Recovery of proteins from dairy effluens by means of ultrafiltration
Szerző: Camarillo Rafael, et al.
Megjelent: (2008) -
Nanofiltration of acid whey after ultrafiltration protein recovery process
Szerző: Simonič Marjana
Megjelent: (2020) -
Purification of secondary metabolites from the ferment broth of endophytic fungi of Taxus baccata
Szerző: Volford Bettina, et al.
Megjelent: (2018)