Effect of essential oils and their main components on biofilm formation and quorum sensing of food-related microorganisms

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kerekes Erika Beáta
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2015
Sorozat:Acta biologica Szegediensis 59 No. 1
Kulcsszavak:Mikrobiológia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/35268
LEADER 00695nab a2200181 i 4500
001 acta35268
005 20210412150621.0
008 161017s2015 hu o 0|| eng d
022 |a 1588-385X 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Kerekes Erika Beáta 
245 1 0 |a Effect of essential oils and their main components on biofilm formation and quorum sensing of food-related microorganisms  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kerekes Erika Beáta 
260 |c 2015 
300 |a 94 
490 0 |a Acta biologica Szegediensis  |v 59 No. 1 
695 |a Mikrobiológia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/35268/1/biologica_059_numb_001_094.pdf  |z Dokumentum-elérés