Die Wirkung verschiedener Ernährungsweisen auf die alimentäre Hyperglykämie bei Gesunden

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Armentánó Lajos
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1929
Sorozat:Acta Litterarum ac Scientiarum Regiae Universitatis Hungaricae Francisco-Josephinae : sectio medicorum 4
Kulcsszavak:Jancsó Miklós, Orvostudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/31114
LEADER 00742nab a2200181 i 4500
001 acta31114
005 20210531145551.0
008 161017s1929 hu o 0|| ger d
022 |a 0365-3870 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a ger 
100 1 |a Armentánó Lajos 
245 1 4 |a Die Wirkung verschiedener Ernährungsweisen auf die alimentäre Hyperglykämie bei Gesunden  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Armentánó Lajos 
260 |c 1929 
300 |a 15-33 
490 0 |a Acta Litterarum ac Scientiarum Regiae Universitatis Hungaricae Francisco-Josephinae : sectio medicorum  |v 4 
695 |a Jancsó Miklós, Orvostudomány 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/31114/1/medicorum_004_015-033.pdf  |z Dokumentum-elérés