Alacsony teljesítményű mikrohullám hatása a must erjedésére
In our study, we were interested to see whether the impact of different treatments must in fermentation. To this end, experiments were set, yeast, or in which the microwave. Combination treatments were subjected to the must for starting feedstock. We compared the effects of different treatments on f...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kapcsándi Viktória Neményi Miklós Lakatos Erika |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2013
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Természettudomány, Mérnöki tudományok |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/30831 |
Hasonló tételek
-
Mire jó a mikrohullám?
Megjelent: (2000) -
Mire jó a mikrohullám?
Megjelent: (2000) -
Must besűrítésének vizsgálata
Szerző: Hodúr Cecília, et al.
Megjelent: (1996) -
Must és szabadegyetem
Megjelent: (2014) -
Nagy teljesítményű gázüzem
Megjelent: (1972)