Kistermelői húsfeldolgozás Pest megyében

This paper presents the analysis of the activities of small producers, particularly in thc mcat processing area. The focuses of the development are the trade and economic environment of small producers. The base of analysis is the quarterly reports of Pest County Government Office Food Chain Safety...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Marosi Tibor
Takácsné Fajt Éva
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2013
Sorozat:Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok 8 No. 1-2
Kulcsszavak:Magyarország történelme, Gazdaságtörténet
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/30801
LEADER 01231nab a2200205 i 4500
001 acta30801
005 20210126130631.0
008 161017s2013 hu o 0|| hun d
022 |a 1788-7593 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Marosi Tibor 
245 1 0 |a Kistermelői húsfeldolgozás Pest megyében  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Marosi Tibor 
260 |c 2013 
300 |a 46-50 
490 0 |a Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok  |v 8 No. 1-2 
520 3 |a This paper presents the analysis of the activities of small producers, particularly in thc mcat processing area. The focuses of the development are the trade and economic environment of small producers. The base of analysis is the quarterly reports of Pest County Government Office Food Chain Safety and Animál Health Directorate. These include the number and distribution of small producers in Pest County. Furthermore the compliance with legal requirements and the rcsults of official controis are reviewed. 
695 |a Magyarország történelme, Gazdaságtörténet 
700 0 2 |a Takácsné Fajt Éva  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/30801/1/jelenkori_008_001_002_046-050.pdf  |z Dokumentum-elérés